Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

 

Találkozó a Halis István Városi Könyvtárban
2018. október 8. (hétfő) 10-15 óráig

Ha szívesen találkozna olyan könyvtárosokkal, akik örömmel beszélnek munkájukról, napi gyakorlatukról, kezdeményezéseikről, sőt ezt szívesen be is mutatják, akkor jöjjön el Nagykanizsa könyvtárába.
2018. október 8-án közvetlen formában a helyszínen szólunk munkánkról, mutatjuk be érdekes és hasznos módszereinket.
A beszélgetéseket, bemutatókat kisebb elődadások szakítják meg. De mindennél fontosabb a személyes találkozás, a párbeszéd sok-sok lehetősége a nap során.
Várjuk a jelentkezését az esemény honlapjának JELENTKEZÉS menüpontja segítségével. A honlapon részletes ismertető és több hasznos információ található a találkozóról.


 

* * *

Ingyenes képzés a könyvtárban a Google lehetőségeiről 2018. szeptember 19-én

A képzés témája: Hogyan lehet a Google keresőjében első oldalra kerülni, hogyan működik a kereső, milyen módszertant követ?
A programra 2018. szeptember 19-én, 10-12 óráig kerül sor a könyvtárban. Kurzusra jelentkezni itt lehet.
 

* * *

Mindentudás Nagykanizsai Egyeteme a Kanizsa TV-ben: 2018. szeptember 16. (vasárnap) este, háromnegyed nyolc körül

A Mindentudás Nagykanizsai Egyeteme újabb előadására kerül sor 2018. október 8-án (Kaposi Zoltán Nagykanizsa 1850 és 1945 közötti időszakának iskolatörténete).
A Kanizsa TV azonban már a közeli jövőben is vetíti az egyik korábbi előadását Kaposi Zoltánnak. Erre 2018. szeptember 16. (vasárnap) este, háromnegyed nyolc körül sor. Az ekkor megtekinthető előadás Nagykanizsa gazdasági fejlődését mutatja be 1850. és 1945. között
Ha nem tudja megtekinteni a Kanizsa TV-ben, akkor honlapunkról is megnézheti.

* * *

 
 

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!