Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Magyar kultúra napja

Egy hónapra a Magyar kultúra napja előtt tisztelegő kiállítást láthatnak azok, akik könyvtárunkba látogatnak. A kiállítás azokat a szolgáltatásokat mutatja, melyekkel könyvtárunk segíti a kulturális értékekhez való hozzáférést.

A megnyitón készült képeket ide kattintva tekinthjeti meg, itt pedig a Kanizsa Tv beszámolóját láthatja az eseményről.

 

 * * *

Szabad szombat volt ismét a könyvtárban
(2017. január 21.). 

A gyermekek só és liszt keverékéből készült gyurmát formáztak nagy kedvvel.
Hasonlóan nagy kedvvel beszélgettek - jobbára a felnőttek - Nagykanizsáról a www.holmi.nagykar.hu honlapunk segítségével. A honlap szerzője, Tarnóczky Attila többeket bemutatott segítői közül. Látva a nagyszerű munkát egyre többen ajánlják fel ugyanis dokumentumaikat a honlap gazdagodásához. A honlapot minden olvasónknak nagy szeretetettel ajánljuk.

A Kanizsa Tv beszámolója az eseményről.

Legközelebb Szabad szombat a könyvtárban programra 2017. február 18-án kerül sor. Két nagyszerű Nagykanizsa történetét megörökítő személyre, a 180 éve született Cser Józsefre és a 90 éve elhunyt Halis Istvánra emlékezünk majd sok érdekességgel.

* * *

Tematikus évünkről a Kanizsa TV készített egy hosszabb interjút is.

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!