Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Adj vért, és ments meg 3 életet! Mozgóképes meghívó a véradásra:

2016. október 14-én, pénteken 12:30-16:00 közt véradás lesz a Vöröskereszt, a Civil Iroda és a Halis István Városi Könyvtár szervezésében. Nagy szükség van a vérre! Mindenkit szeretettel hívunk-várunk!

 * * *

Szombaton munkanap van, ezért különleges nyitvatartással várjuk olvasóinkat: 2016. október 15-én, szombaton 9:00-15:00-ig tartunk nyitva!

* * *

2016. október 17-én, hétfőn 10 órától szakmai program lesz könyvtárunkban, melyre a könyvtáros szakma iránt érdeklődőket is szeretettel várjuk! 

* * *

Közeleg a Szabad szombat a könyvtárban! Várjuk az egész családot 2016. október 29-én 10 órától. A tervezett program fekete-fehérben itt olvasható, sőt már a novemberi előzetes is.

 * * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvek beszerzése az ajánló polcról: (A mostani ajánlatból 2016. október 20-ig lehet válogatni!)

A könyvek címei: 21. jegyzék - 22. jegyzék

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!