Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

Meghívó
 
Segner János András
 
Egy jeles hungarus a 18. századból
 
Kovács László monográfiájának bemutatója
 
2018. május 24-én 13 órakor 
a Halis István Városi Könyvtárban
 
A szerzővel beszélget:
Balogh László és Czupi Gyula, a két hajdani tanítvány
 
Az orvos, matematikus, fizikus, csillagász, vegyész, tanár, filozófus és műszaki alkotóról szóló mű a Magyar Tudománytörténeti és Egészségtudományi Intézet gondozásában jelent meg.
 
Közreműködik: Krasznai Bertalan
 
 
 
 
* * *
 
Nagykanizsa az országos médiában
 
A Hazahúzó című műsorfolyam az országos médiában Nagykanizsáról készült összeállítással jelentkezett.
Ebben könyvtárunk nagyszabású internetes Nagykanizsa portálját, a www.holmi.nagykar.hu-t mutatja be alkotója, Tarnóczky Attila. Könyvtárunk sokrétű tevékenységét pedig Czupi Gyula, az intézmény vezetője mutatja be. A tűzoltóság kiállítását és egy kanizsai gyufacímke gyűjtőt is megismerhetnek a műsorból.

* * *

A Halis István Városi Könyvtár központi önkéntes fogadó helyként csatlakozik az Egymásnak segítség című programhoz, melyben ingyen B/C kategóriás jogosítványhoz, vagy 90 órás intenzív angol/német nyelvtanfolyamhoz juthat a 18-22-év között lévő célcsoport.
 
 
További információ:
 
 

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók (az alsó elforgatott).

(A mostani ajánlatból 2018. május 31-ig lehet válogatni!)

 

+
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!