Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Október: országos és nagykanizsai könyvtári napok. A Halis könyvtárban 2015. október 9-én (pénteken) és 11-én (vasárnap) várjuk az egész családot. Próbálja ki, kerekesszékkel hogyan mozoghat a könyvtár épületében. A továbbiak itt és itt, az országos népszerűsítő filmecske pedig a képre kattintva látható:

A mi népszerűsítő filmünk pedig legyen a fél lábon kölcsönző gólyalábas:

* * *

Könyvtárunk MINDENTUDÁS NAGYKANIZSAI EGYETEME címmel kezdeményezett egy előadássorozatot. A Nagykanizsa városi monográfia 1. és 2. kötetének szerzőit már láthatjuk és hallhatjuk a honlapunkon.

Most a 3. kötet szerzőivel kezdünk ismerkedni (a kötet bemutatójáról készült felvétel itt látható). Az új sorozat első előadásának időpontja 2015. október 21. (szerda) 10 óra. Már most tegye magát szabaddá, hogy eljöhessen az előadásra! Az előadó Kaposi Zoltán. Az előadás címe: Nagykanizsa gazdasági fejlődése (1850-1945).

* * *

Október 7-ig az újabb, 20. jegyzékből választhat. 

Melyiket látná szívesen könyvtárunk gyűjteményében?
A 20. jegyzék talán kedvet csinál ahhoz, hogy a könyvet kézbe véve eldöntse, kéri-e a könyvtártól a mű megvásárlását.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!