Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Életminőség - olvasás - könyvtár
Eddig az olvasás előnyeit hangsúlyoztuk, ma már azt is tudjuk, hogy mennyire jó a hatása személyes egészségünkre és közérzetünkre.
Halis István Városi Könyvtár

Kedves Olvasó!

A mostani szombaton már nem talál bennünket a könyvtárban. Július-augusztus hónapokban szombati nyitva tartásunk szünetel. Hétfőtől péntekig továbbra is várjuk szeretettel a szokásos időpontokban!
A legközelebbi könyvtári szombatunk szeptember első szombatján lesz.

* * *

 

Plaza könyvsziget újratöltve!

Használja, vigye, olvassa!

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók.
(A mostani ajánlatból 2017. július 7-ig lehet válogatni!)

* * *


A Könyvtárpártoló Alapítvány Nagykanizsa szervezésében létrejött nagykanizsai gólyalábas évad zárásaként a középiskolai verseny győztesei is jutalomkiránduláson vehettek részt. Ők is láthatták a Nagykanizsai Gólyalábasokat fellépni. Erre Szigetváron került sor. A kirándulás valószínűleg legnagyobb élménye a szigetvári vár megtekintése volt, ahol személyre szabott kalauzolást kaptunk a végvári hagományőrzőktől. A képre kattintva képes albumunkra juthat.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!