Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Kiállítás nyílt könyvtárunkban Magyarok a Szovjetunió táboraiban (1944-1956) címmel, mely 2016. szeptember 27-ig megtekinthető. A kiállításhoz helyi tartalommal is hozzájárultunk, és egyben Rózsás Jánosra is emlékezünk születésének 90. évfordulója kapcsán.

Képes riportunk Rózsás Jánosnak szentelt kamarakiállításunkról

Megújult Rózsás Jánosról szóló emlék-olvasótermünk a nagykar.hu-n

Emlék-olvasótermek a nagykar.hu-n

* * *

 

Könyvtárunk honlapján található egy könyvajánlós videogyűjtemény, mely kollégáink és a Kanizsa TV segítségével jött létre.

Két könyvajánlóval gazdagodott gyűjteményünk:
A Manderley-ház asszonya
Az elefántsuttogó

* * *

Kultúr Korzó lesz az Ady utca. Könyvtárunk is csatlakozott a kezdeményezéshez, és -- a tervezettől eltérő időpontban -- 2016. szeptember 26-tól 30-ig, naponta 16-20 óráig érdemes lesz meglátogatni sátrunkat, ahol könyvekkel kapcsolatos játékokra is invitáljuk a város apraját-nagyját. 2016. május 1-jén már "korzóztunk" az Ady utcában:

* * *

A Kanizsai Kulturális Központ kérésére ajánljuk programjukat és bérletüket.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!