Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

Zala 1950

A Zala című napilap 1950-es évfolyamának számai könyvtárunk internetes oldalán.

Az első lapszám Nagykanizsa előző 3 évéről és a tervekről is szól egy kis beszélgetés keretében.

Fábián Janka író Nagykanizsán
 
2018. május 18. 17 óra HSMK
 
A könyvtárunk olvasói között is közkedvelt szerző a HSMK vendége lesz. Az alkotó népszerűségére jellemző, hogy az elmúlt időszakban 2000 alkalommal kölcsönözték valamelyik művét könyvtárunkból.

* * *

Könyvtár az Utca Tánc Fesztivál vonulói között

Az Utca Tánc Fesztivál karneváli menetében ismét ott volt a könyvtár. Az épületünket formázó sátor kenyérgázzal pöfögte végig a 2 órás utat. A sátor körül pedig a Meridián tornások és a Nagykanizsai Gólyalábasok vonultak. Képes beszámolónk egy kis ízelítőt ad a város legnagyobb szabású felvonulásából. Örömmel éreztük otthon magunkat a táncosok sokszínű világában. Gratulálunk a szervezőknek.

* * *

Véradás a könyvtárban

Véradásra hívjuk a Halis István Városi Könyvtár olvasóközönségét. Ezúttal 2018. május 11-én (péntek) 12-16 óra közt várjuk könyvtárunk földszinti előadótermébe azokat, akik tenni akarnak beteg embertársainkért.

Most valóban nagy szükség van a segítségre, mivel környékünkön nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű vér. Éppen ezért különösen aktuális, hogy a lakosság megmozduljon és vért adjon. Legalább heti 280 véradó kellene ahhoz, hogy az ellátásban ne legyen fennakadás a vérellátás tekintetében. (Vöröskereszt)
 
+
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!