Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

Könyvtárunk a Kultúr Korzón 2019. szeptember 23-26-ig minden napon 16-tól 20 óráig

Játék (sakk, gólyaláb stb.) és bemutatók az Ady utcában. Szellemi és ügyességi játékra is hívjuk az érdeklődőket. Bemutatkoznak a könyvtár csoportjai is (Nagykanizsai Gólyalábasok, Meridiántornások).

Nálunk találkozhat a kanizsai mozgáskorlátozottak és a kanizsai írók egyesületével is.

Az okostelefont használókat külön meglepetés is várja.

Jellegzetes táblák (számuk meghaladja a százat) díszítik városunk épületeit. A táblákon röviden olvashatunk az épületről, az ott hajdan élőkről, az ott folyt tevékenységekről. Sokkal többet is tudhatunk annál, mint ami egy ilyen emléktáblára véshető. Gyorsan összeköthető a tábla és az interneten található bővebb tartalom. Ezt a lehetőséget mutatjuk meg a KULTÚR-KORZÓN az érdeklődőknek. Ha technikai gondjaik vannak, akkor segítünk azt is megoldani. Sőt játékra is hívjuk a város lakóit. Valóságos és virtuális sétával az Ady utcában.

(közvetlen link az Arénára,
mely az okostelefonunkon is látható)

* * *

Találkozó Fejős Évával az Őszi Könyvtári Napokon 2019. október 3. 17:00 órakor

"Utazz velem!" Színes tájak, színes utazások, érdekes élettörténetek, a sanuk életérzésről. Beszélgetés Fejős Éva írónővel.

Facebook esemény

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél