Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
2016 -- az új könyvtárba járunk már 15 éve2

Kedves Olvasó!

2016. január 5-én a sajtó képviselőit beszélgetésre invitáltuk a könyvtárba. A 2016-ra tervezett tematikus évünkről és egy új, a kanizsaiak számára igen kedves internetes tartalmunkról számoltunk be. Mi magunk is készítettünk honlapunkra egy kis animációt, valamint a kedvcsinálót is közzétettük. Az érdekes internetes tartalom pedig itt érhető el.
 
A helyi, a megyei és az MTI révén az országos sajtó is megemlékezett erről a sajtóbeszélgetésről. Néhány példát gyűjtöttünk össze a beszámolókról.
 
* * *
 
Egy adományozási sorozat kezdete
Csizmadia Tibor adományozó a várhatóan 10 kötetben megjelenő, kézzel másolt magyar nyelvű Biblia első kötetét ajándékozta könyvtárunknak. A további kilencet is a könyvtár olvasóinak szánja. A különleges munka a gyűjteményünkben található Bibliák számát gyarapítja. A katalógusunkban így jelenik meg a kötet.
Az eseményről készült beszámolók itt olvashatók.
 
* * *
 
A Kanizsa TV folytatja a Mindentudás Nagykanizsai Egyeteme előadásainak vetítését. Most látható először 2015. január 9-én, szombaton 18:55-kor Paksy Zoltán előadása: Nagykanizsa politikai élete (1850-1945). Az előadás fényképei itt láthatók.
 

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!