Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

2017 nagykanizsai időjárásáról
Egy rendkívül hideg januárral kezdődő meleg, szárazabb, viharos és szélsőséges évet élhettünk meg - így kezdődik a múlt év időjárási összefoglalója.
Varga Géza nagyszerű munkája, a NAGYKANIZSA IDŐJÁRÁSÁNAK TÖRTÉNETE 1873-tól című internetes felület legfrissebb bejegyzése itt olvasható.

* * *

Újabb kistelepülési könyvtárak újulnak meg az idén Dél-Zalában
Azt a nagyszabású munkát, melyet könyvtárunk munkatársai végeznek a járás könyvtáraiban, jól foglalja össze a Zalai Hírlap írása.

* * *

Térelválasztó üveg felület a könyvtárban
A Zalai Hírlap segítségével sokan megismerkedhettek azzal változással, mely könyvtárunkban zajlik. Aki nem olvasta, annak ajánljuk az írást.

* * *

Exkluzív lehetőség olvasóinknak!
2018. február 27-én 14 órakor Elvira újra a könyvtárban

Folytatódik a hagyományos és kedvelt étkek sütése a könyvtárban a Nők Háza Egyesület jóvoltából. A kuglófsütés és a kelt fonott szüreti perec után a nagyon finom sajtos kifli elkészítésébe avat be bennünket Elvira.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az alapanyagokat most is biztosítjuk!
Képes beszámoló egy korábbi sütésről Elvirával

* * *

2018 - közösen gyűjtünk és használunk

A Magyar kultúra napja alkalmából nyílt kiállításunk tablóit nemcsak helyben tekinthetik meg olvasóink, hanem a honlapunkon is. Most a negyedik tablót ajánljuk a figyelmébe.

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!