Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Elindult a találkozás a bejáratnál

Az első találkozásokra már sor is került. Az első napon 40 csomagot állítottunk össze az elektronikus levélben és telefonon érkezett kérések alapján.

Az olvasók nagy türelemmel várják meg a sorra kerülésüket. A járvány megkövetelte szabályokat követik. A korábbi, levélben és telefonon érkezett érdeklődésekből láttuk, hogy szívesen jönnének már az olvasók könyvtárba, most személyesen is elmondták, nagyon hiányzik már a könyvtárba járás. Nekünk is nagy öröm a találkozás. Várjuk kedves olvasóink kéréseit, hogy találkozhassunk a megbeszélt időpontokban.

A találkozás lehetőségéről a Zalai Hírlap is írást közölt:

* * *

Találkozás a bejáratnál
Megismételjük felhívásunkat

Könyveket nem vehetünk vissza, de korlátozottan, különös szabályokkal könyvet kölcsönözni kezdünk.

Kérjük, felhívásunk tanulmányozásával ismerkedjen meg a lehetőséggel és a szabályokkal (Nagykanizsa város facebook oldalán megjelent változat).

Kattintson a képre!

 

 

Cím könyvek igényléséhez: olvasnek##kukac##nagykar.hu

Segítség katalógusunk használatához

Kollégánk hangulatos ismertető videója 3 különféle keresést mutat meg a katalógusunkban:

1. Egyszerű keresés
2. Részletes keresés szerzőre
3. Részletes keresés témára

* * *

Honismeret a honlapunkon 3.
Folytatjuk a közzétételt

Nagykanizsa különleges, főként történeti témájú könyvsorozata a Nagykanizsai honismereti füzetek. A kezdés (1979) után ugyan hosszabb kihagyás következett, de a rendszerváltás időszakát követően folyamatos a megjelenése. 2020-ban 43-ig jutott a sorozatban megjelent művek száma. Nagyszerű olvasmányok a városunk iránt érdeklődőknek.

A sorozat teljes címlistája, melyben jelöltük a már világhálón is elérhető, olvasható füzeteket, a Nagykanizsai Városvédő Egyesület könyvtári honlapjáról érhető el.

Most újabb 5 munkára hívjuk fel a figyelmet, melyek közzétételére lehetőségünk nyílt.

* * *

Könyvtárunk határozatlan időre szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

Bővebben itt

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél