Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Országos Könyvtári Napok Nagykanizsán is!

Ünnepi nyitva tartás 2016. október 9-én (vasárnap) 14-17 óráig.

* * *

A Mindentudás Nagykanizsai Egyeteme újabb szemesztere indul.

Könyvtárunk és a Kanizsa TV közös kezdeményezése 2016. október 12-én 10 órakor folytatódik a könyvtárban Rábavölgyi Attila előadásával. Az előadás címe: Nagykanizsa népesedéstörténeti változásai 1690-1945 között. Szeretettel várjuk a város története iránt érdeklődő minden olvasónkat!

 

A korábbi előadások közül Kaposi Zoltán Nagykanizsa gazdasági fejlődése című előadása 2016. október 8-án, szombaton 19:45-kor lesz a Kanizsa TV-n. Ha valaki lemaradna a műsorról, akkor honlapunkon is megtekintheti.

* * *

Kiállításmegnyitó a könyvtárban 2016. október 12-én 11 órakor. A tájképek kedvelőinek különösen ajánljuk a kiállítást.

 * * *

Folytatódik a Szabad szombat a könyvtárban című, az egész családnak szóló programsorozatunk. Legközelebb 2016. október 29-én 10 órától találkozunk. A tervezett program itt olvasható.

 * * *

15 éve, 2001. október 1-jén kezdett el működni új épületében a Halis István Városi Könyvtár.

A Kanizsa TV két alkalommal is beszámolt a Kultúr Korzón velünk játszó nyereménysorsolásáról, amely a 15 éve megkezdett könyvtári szolgáltatásra is emlékező program volt:

KanizsaTV Híradó -- Tizenöt éve a Kálvin téren
Ünnepel a bibliotéka -- 15 éve a Kálvin téren

 * * *

Adj vért, és ments meg 3 életet!

2016. október 14-én, pénteken 12:30-16:00 közt véradás lesz a Vöröskereszt, a Civil Iroda és a Halis István Városi Könyvtár szervezésében. Nagy szükség van a vérre! Mindenkit szeretettel hívunk-várunk!

 

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!