Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Honismeret a honlapunkon

Nagykanizsa különleges, főként történeti témájú könyvsorozata a Nagykanizsai honismereti füzetek. A kezdés (1979) után ugyan hosszabb kihagyás következett, de a rendszerváltás időszakát követően folyamatos a megjelenése. 2020-ban 43-ig jutott a sorozatban megjelent művek száma. Nagyszerű olvasmányok a városunk iránt érdeklődőknek. Reményeink szerint a közeli jövőben ezek a füzetek honlapunkon digitalizálva is olvashatók lesznek. Most arra az 5 munkára hívjuk fel a figyelmet, melyek közzétételére lehetőségünk nyílt.

* * *

Jó gyakorlat a kanizsai könyvtárból

Az ország könyvtárai számára érdekes tevékenységekről, kezdeményezésekről hírt adó KIT hírlevél bemutatja - képes albuma segítségével is - azt a home office formában végzett munkát, melynek révén újabb és újabb nagykanizsai tartalmakat tudunk a járványveszély idején olvasóink figyelmébe ajánlani.

A képre kattintva is a hírhez jut.

* * *

Könyvtárunk határozatlan időre szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

Bővebben itt

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél