Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

Meghívó mesekönyv bemutatójára a könyvtárba


Időpont: 2018. március 23. (péntek) 17 óra.

A részletekért kattintson a képre!
 

* * *

Kanizsai könyvtárosok a Kossuth Rádióban


A Kossuth Rádióban kollégáink könyvtárosként és szülőként is beszélnek a gyermekeknek mondott, olvasott mesékről. Kiderül, a könyves szülők, nagyszülők meghatározhatják azt, hogy gyermekük, unokájuk olvasó emberré válik-e. A linkre kattintva meghallgathatja a beszélgetést.

* * *

Olvasnivaló Nagykanizsáról

Januárban hirdettük meg az iskolai értesítők és évkönyvek gyűjtését. Magánszemélyek és intézmények is csatlakoztak tervünkhöz. 70 fölött van már a hozzáférhetővé tett dokumentumok száma a Nagykanizsa iskoláinak értesítői, évkönyvei elnevezésű honlapon.
Élményekben gazdag böngészést kívánunk!

* * *

Ingyen sakkoktatás a könyvtárban

Részletek a képre kattintva.

* * *

Szabadpolc a Családok Átmeneti Otthonában
 
Az új helyszínnel már harmadik helyen működtet könyvtárunk szabad polcot Nagykanizsán. A Plaza és a kórház több helyszíne után a Családok Átmeneti Otthonában. Az Otthon szívesen fogadta kezdeményezésünket a megnyitásra a napokban kerül sor.
 
+
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!