Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Ha szeretné, hogy a gólyalábas árnykép megjelenjen a Fő út egyik falán, támogassa a kezdeményezést! Részletekért kattintson a bal oldali képre!

 

 

* * *

Jó hír a könyvtárból okostelefont használóknak

A központi épületünkben már hosszabb ideje mindenütt használható a WiFi. A Hevesi úti fiókkönyvtárban szintén megjelent ez a szolgáltatás. Terveink szerint a közeljövőben a Kiskanizsai fiókkönyvtárban is elérhetik az internetet az okostelefonnal könyvtárba betérők.

* * *

Exkluzív lehetőség olvasóinknak!
Kuglóf, szüreti perec, kelt rétes

A Nők Háza Egyesület jóvoltából könyvtárunkban három hagyományos és kedvelt étek sütését tanulhatja meg, aki ellátogat a bemutató sütésekre. Az első alkalommal, 2017. szeptember 12-én (kedden) 16 órától Küne Györgyné kuglófsütő mester asszonnyal közösen készítik el a résztvevők a kuglófot. Találkozó a könyvtár bejáratánál. Októberben és novemberben folytatódik a "sütési gyakorlat". Érdemes figyelni levelünkre!

* * *

A könyvtárban újabb számítástechnikai tanfolyam indul, jelentkezzen!

A 2017. október 2-től 2017. november 22-ig tartó tanfolyamra 2017. szeptember 20-ig várjuk a jelentkezését!
Szerezzen számítástechnikai tudást saját eszközére (mobiltelefon, tablet, notebook, asztali PC) az alapoktól az önálló kezelésig!
Oktató: Szilágyi Imre informatikus mérnök
Ha kérdése van, hívja az oktatót a +36 70 523-3381-es számon!

* * *

Egy hónapon át tekinthető meg a MADART című kiállítás, mely 2017. szeptember 6-án nyílt könyvtárunkban. Szeretettel várjuk! A képre kattintva a felvételeken láthatja a nagyszerű természetfotókat.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!