Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Nőnapi üdvözlet

A könyvtárban dolgozó férfiak nevében minden hölgy levelezőpartnerünknek hosszú, boldog és olvasásban gazdag életet kívánunk!

* * *

Március 15.

90 évvel ezelőtt, az első nemzeti ünnepként megült március 15-én avatták a városi színházat és mozit, a mai Medgyaszay Házat. Ebből az alkalomból 2017. március 14-től egy kiállítás tekinthető meg könyvtárunkban. Ezzel kívánunk szép ünnepet a város minden lakójának és a Medgyaszay Házban dolgozó minden kollégánknak!

Tudta, hogy a volt mozi felújításának szükségességére éveken át az Egész Világ Alapítvány azzal hívta fel a figyelmet, hogy a nemzeti ünnep alkalmából és az épület átadásának évfordulóján, március 15-én színházi előadásokat szervezett városunkban?

* * *

Március 15-e előtt tisztelegve jelent meg erre az időpontra a Nagykanizsa az 1800-as évek első felében c. kötet, mely a korabeli márciust több írásban mutatja be, köztük az eseményeket átélő Cser József emlékezéséből is. A Könyvtárpártoló Alapítvány gólyalábas évadához is kapcsolódó kiadvány megvásárolható a könyvtárban.

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. (A mostani ajánlatból 2017. március 16-ig lehet válogatni!)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!