Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Novemberben még a hónap közepéig, 17-ig várjuk nyitás előtt, zárás után a könyvtárba betérni vágyókat. Mindezt a Kanizsa TV kamerái előtt is elmondhattuk.

* * *

Szilveszter, könyvtár és tánc

Megkezdődött a szilveszterre való táncos készülődés a könyvtárban. Szeretettel várjuk a csatlakozókat, azokat, akik azt tervezik, hogy a könyvtár batyus szilveszterén búcsúztatják az évet. A következő kb. 1 órás táncos felkészülésre 2017. november 6-án, hétfőn 15,15-től kerül sor a könyvtárban. A Kanizsa TV híradásához kattintson!


A fotó a Kanizsa TV felvétele.

* * *

Meghívó kiállításmegnyitóra

Újra nagyméretű madárfotók a könyvtárban. A Szabó Zsolt képeiből készült kiállítás megnyitója 2017. november 8-án, szerdán 10 órakor lesz.
Meghívónkhoz kattintson a képre!

* * *

Néprajzi tárgyak a Halisban a Czinki-gyűjteményből

Az elmúlt időszakban a hónap tárgya sorozatban mutattunk be néprajzi emlékeket a kisrécsei, kendlimajori Czinki tanyáról. Most újraindítjuk a sorozatot évszakokhoz kötődően. 2017. november 15-én, szerdán 12,50-től nyitjuk meg az Ősz '17 tárlatát, melyet Kardos Ferenc néprajzkutató, könyvtáros mutat be a gyűjtemény gazdájával, Czinki Lászlóval. Ennek a napnak a másik néprajzi vonatkozása az, hogy a 17 órakor kezdődő Zalai vers- és borvidék: Lendva (Lendvai magyar írók a Halisban) című program egyik vendége, Halász Albert író és néprajzkutató.

Képek egy korábbi bemutatóból

* * *

A Világháborúk előtti tankönyveink lelkülete című kiállításunk megnyitójáról beszámolt a helyi sajtó.

A Kanizsa TV híradása

A Zalai Hírlap képes beszámolója a képre kattintva olvasható el.

Saját képes beszámolónk is elkészült.

* * *

Gyúrunk a könyvtárban?

Konyhává alakultunk, amikor többen gyúrták a tésztát a könyvtár kávézójában. Szerencsére minden korosztály előtt nyitott ez a lehetőség. Az eredmény pedig igazán finom lett.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!