Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!
 

Elismerő oklevél munkatársunknak

Gratulálunk Ábrahám Éva kolléganőnknek, aki a magyar kultúra napja alkalmából elismerő oklevelet vett át Dénes Sándor polgármester úrtól.
Az oklevél átadásakor a következő méltató szavak hangzottak el:

Ábrahám Éva aktív idejét csaknem a kezdetektől, 1986 szeptemberétől könyvtárosként tölti. Tagja a könyvtár közalkalmazotti tanácsának. A könyvtárközi kölcsönzés egyik felelőse.
Munkáját az odafigyelés, pontosság jellemzi. Az általa is gondozott könyvtári állományrész gyarapításában, feltárásában nagy odafigyeléssel vesz részt. Hasznosítja a tájékoztató munkában, az olvasókkal való találkozásokból közvetlenül szerzett tapasztalatait. A tervszerű állományapasztás során ugyanezeket a tapasztalatokat érvényesíti. Az olvasókkal kialakított kapcsolata közvetlen. Mindent megtesz azért, hogy a legteljesebb szolgáltatást nyújtsa olvasóinknak. Munkatársaival is szívélyes munkakapcsolatot ápol. Megnyilvánulásai mentesek az indulatoktól, mindig jó szándékúak. Tevékenységével kivívta munkatársai és a könyvtárhasználók megbecsülését.
 

* * *
 


Az egyik kiállítás a könyvtár 2. szintjén tekinthető meg

Két kiállítás is nyílt a magyar kultúra napja alkalmából könyvtárunkban. Megnyílt a könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállításunk a magyar kultúra napja tiszteletére. A megnyitó résztvevői megtekintették Szabó Zsolt természetfotós képeit is a könyvtár 2. szintjén.
A 2. szinten látható kiállítás is 2019. február 23-ig látogatható

A kiállítások megnyitásáról készült képes beszámolónk itt tekinthető meg.

A Zalai Hírlap is megemlékezett a megnyitóról.

 

* * *

Ifjú látogatók a könyvtárban

A magyar kultúra napja alkalmából a Micimackó óvoda két csoportja látogatott el hozzánk. A gyerekekkel beszélgettünk a könyvek és a könyvtár helyes használatáról, fontosságáról. Megnéztek és meghallgattak egy télhez kapcsolódó papírszínház-mesét, majd néhány mozgással egybekötött játék után boldogan merültek a mesekönyvek világába. Nagyon örülnénk, ha minél több óvó néni és szülő jönne el óvodás korú gyerekekkel könyvtári foglalkozásra, mesélésre, kölcsönzésre a Halisba.


Képes beszámolónk itt tekinthető meg.

 

* * *

Élelmiszer-adomány

Könyvtárunk segíteni szeretne azoknak, akik élelmiszer-adományt fogadnának el, mert rászorulók.
Jelentkezzen, ha Önt érdekli a lehetőség!
Kérjük, hogy környezetében is hívja fel a rászorulók figyelmét a lehetőségre.
A kapcsolat felvétele kollégánk telefonján lehetséges: 30 628 7266
E-mail: info##kukac##nagykar.hu

* * *

 

 
 

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!