Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!
 

Egy különleges kiállítás a könyvtárban

2019. február 13-án (szerdán) 10 órakor nyílik a kiállítás


 

* * *
 

Egy kiállítás képe

Megnyílt a könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállításunk a magyar kultúra napja tiszteletére. Az évek óta gyarapodó kiállítási tablók száma ebben az évben is nőtt. Most ezek közül az egyiket ajánljuk. A nagyítás érdekében érdemes a megjelenő képre is klikkelni.


 

* * *


Zalamerenye új könyvtára

A magyar kultúra napja alkalmából a zalamerenyei megújult könyvtárterem avatására került sor. A Halis könyvtár munkatársainak munkáját is dicsérő megújulásról a Zalai Hírlap így számolt be.

                                          * * *


Egy kanizsai könyvről és az olvasásról
A Kanizsa TV érdekes és kedvet csináló összeállítást készített Uzsoki Mária Réka az iskolában című könyvéről. A szerző, Uzsoki Mária és az illusztrátor, Várfalvi Eszter is megszólal a filmben. A kötet kiadója és a könyvtár vezetője, Czupi Gyula pedig nemcsak a könyvet és szerzőjét méltatja, hanem ennek a műnek fontosságáról is beszél. Elmondja, hogy mennyiben segíti ez a kötet is az olvasás megkedveltetését. Az olvasás mindennapos jelenléte az életünkben az eredményes tanulásnak is az alapja. Szülő, tanár és könyvtáros felelőssége, hogy a fiatal generációkat megnyerje a mindennapi örömszerzésért űzött olvasásnak.

Az összeállítás ide kattintva tekinthető meg


 

 

* * *

Élelmiszer-adomány

Könyvtárunk segíteni szeretne azoknak, akik élelmiszer-adományt fogadnának el, mert rászorulók.
Jelentkezzen, ha Önt érdekli a lehetőség!
Kérjük, hogy környezetében is hívja fel a rászorulók figyelmét a lehetőségre.
A kapcsolat felvétele kollégánk telefonján lehetséges: 30 628 7266
E-mail: info##kukac##nagykar.hu

* * *

 

 
 

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!