Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Életminőség - olvasás - könyvtár
Az olvasás az egyén szókészletének növelésével fejleszti az intelligenciaszintünket.
Halis István Városi Könyvtár

Kedves Olvasó!

Több könyvet kölcsönözhet!

Hétfőtől (július 17.) egy héten át 6 helyett 10 könyvet kölcsönözhet. Pénteken (július 21.) 4 segédkönyvet. Mert utána két hét szünet (2017. július 24-től augusztus 6-ig, nyitás 7-én, hétfőn 13 órakor)! Olvasmányélményekben gazdag nyarat kívánunk!

* * *

Kanizsai könyvtárosok előadása

2017. július 5-7-ig zajlott a Magyar Könyvtárosok Egyesülete 49. Vándorgyűlése Miskolcon.
A Könyvtárostanárok Egyesületének szekciójában két kollégánk, Benke Dániel és Musztács Krisztián is előadást tartott "Iskola és Könyvtár egy csapatban?" címmel, melyben a városi és iskolai könyvtárak közötti együttműködésre hívták fel a figyelmet.
Előadásukon bemutatták a nagykanizsai, példaértékű együttműködéseket.

* * *

Még egy kis nyári gólyalábazás?

2017. július 17., 18, 19., hétfőtől szerdáig 10-12 óráig

A könyvtárba olyan általános iskolásokat várunk, akik szívesen gólyalábaznának velünk.Találkozás mindegyik napon 10 órakor a könyvtár mögött.

 

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók.
(A mostani ajánlatból 2017. Július 21-ig lehet válogatni.)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!