Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Életminőség - olvasás - könyvtár
Az olvasás hatékonyan csökkenti a betegítő stresszt. Hatékonyabban, mint a zene vagy a séta. Ha csak 6 percre merülsz el egy könyv vagy újság olvasásában, lelassul a szívverésed és csökken az izmaid feszültsége.
Halis István Városi Könyvtár

Kedves Olvasó!

Július-augusztus hónapokban szombati nyitva tartásunk szünetel. Hétfőtől péntekig továbbra is várjuk szeretettel a szokásos időpontokban!

hétfő 13:00-18:30
kedd 9:00-16:00
szerda 13:00-18:30
csütörtök 9:00-18:30
péntek 13:00-18:30
szombat -

* * *

Nyugdíjas kollégánk, Kocsis Katalin nagyszerű blogjára szeretnénk felhívni olvasónk figyelmét. Azért ezt a bejegyzést választottuk, mert érdekessége mellett névadónkról, Halis Istvánról is olvashatnak benne.

* * *

A Könyvtárpártoló Alapítvány Nagykanizsa szervezésében létrejött nagykanizsai gólyalábas évad zárásaként jutalomkiránduláson vehettek részt az általános iskolások közül győztessé vált Péterfy Iskola 6. osztályosai. Láthatták a Nagykanizsai Gólyalábasokat fellépni Nagyatádon, és pl. megtekinthették a kaposvári megyei könyvtárat, melyről a megyei hírlap is tudósított. A képre kattintva képes albumunkra juthat.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!