Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Ha Ön Gmail-t használ, és ezt a levelet a Promóciók fülön találta, akkor a levelek listájába visszamenve áthúzhatja a levelet az Elsődleges fülre, hogy ezentúl mindig időben megtalálja!

Kedves Olvasó!

Sürgős! A kortárs magyar irodalom legszínesebb alakjai közül Lackfi János lesz a vendég, pénteken, június 3-án a könyvtárban 17 órakor szeretettel várjuk.

* * *

Az ünnepi könyvhét (2016. június 8-14.) programja nagyon gazdag, erről a meghívó árulkodik. Aki csütörtökön és pénteken a könyvtárba látogat, könyvbemutatók egész sorával találkozhat. Érdemes uzsonnát hozni!

* * *

Az Ünnepi könyvhéten a könyvkereskedő sátra mellett a Deák téren ott lesz a könyvtár sátra is! 2016. június 9-10-én, csütörtökön-pénteken 9:00-től 17:30-ig óráról órára más és más "könyves" különlegességgel várjuk a város minden korosztályát! Ízelítő a programokból: délelőttönként könyvekkel kapcsolatos vetélkedők, játékok gyermekeknek; csütörtökön délután a bajnok nagykanizsai sakkozók egyike, Pintér József a sakkozók érdekes életéről mesél; visszatérően daltanulás is lesz a téren mindkét nap.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!