Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

A Kultúr Korzó 2017. szeptember 26-i, keddi napja az Ady utcában tényleg könyvtári nap lett.

Nemcsak a sátrunknál vártuk érdekességekkel ezen a napon a kedves érdeklődőket, hanem a "színpadnál" is, ahol a könyvtárhoz kötődő csoportok, személyek adták az első négy programot. 

Bemutatkoztak a meridián tornások, volt gólyalábas bemutató is, Kardos Ferenc kollégánk mesét mondott, Fenyvesi Attila kollégánk énekelt. Józsa Tibor kollégánk pedig a Banderium Hungarorum csapat tagjaként a 13. századi viselet és vívás bemutatót vezette.

* * *

Könyvek másképpen

Ajánljuk figyelmébe "zöld különgyűjteményünket". A képre kattintva mindent megtudhat kezdeményezésünkről. Az oázisról a könyvtárban a Kanizsa TV így számolt be.

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók (az alsó elforgatott).

(A mostani ajánlatból 2017. október 5-ig lehet válogatni!)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!