Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Szeretettel hívjuk egy gólyalábas koncertre!

A Köztársaság Bandája koncertje a könyvtárban 2016. november 25-én, pénteken 13 órától.

A koncert előtt hallgasson bele zenéjükbe!

Szeretettel várjuk ingyenes koncertünkre!

A képen a zenekar látható, 2014-ben már voltak a könyvtárunk vendégei.

* * *

A legutóbbi Szabad szombat vendégei örömmel töltötték velünk az erre szánt két órájukat, megismerkedtek a táblás játékokkal, majd népszerűsítőjükkel beszélgettek. A könyvtárban ebben az időszakban tornázó meridiánosok a népszerű informatika klub tagjaival közösen kóstolták a felszolgált teákat. A középkori étkekről tartott előadás pedig mindenkiben kellő vágyat ébresztett az otthoni ebéd elfogyasztásához. Többen megjegyezték, hogy milyen kellemes egy ilyen Szabad szombat a könyvtárban.

Képes beszámolónk

* * *

Előzetes a következő Szabad szombatról

A karácsonyi felkészülést, ajándékkészítést segítő Szabad szombat a könyvtárban 2016. december 10-én, szombaton lesz 10-12 óráig. A részletes programot következő levelünkben írjuk meg.

* * *

Szilveszterezne a könyvtárban?

2016. december 31-én 20 órától közösen búcsúztathatjuk az óévet egy ingyenes könyvtári koncert és batyusbál keretében. Részletek következő levelünkben.

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról: (A mostani ajánlatból 2016. november 29-ig lehet válogatni!)

A könyvek címei

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!