Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Húsvéti Szabad szombat a könyvtárban
2016. március 19-én!

2016. március 19-én újra megszervezzük a Szabad szombat a könyvtárban című programunkat, melyre szeretettel hívjuk Önt és családját. Igazi családi program lesz most is. A gyerekeknek és a felnőtteknek külön-külön is kínálunk lehetőségeket. 
A korábbi résztvevők reméljük, hogy az itt készült kokárdával ünneplik március 15-ét. Abban is bízunk, hogy a húsvétot pedig majdan a március 19-én a könyvtárban készített húsvéti meglepetéssel színesítik.
 

* * *

 

Vakolattal rajzolt homlokzatdíszítés

A 15 éves könyvtárpalotánkról indított sorozatunk folytatódik.

Homlokzat 1500 négyzetméteres finom színezetű vakolatmintával, erről ad hírt az itt látható kiadvány címlapsztorija. A büszke kivitelezők gondolatai olvashatók a könyvtár homlokzatdíszéről. Arról, hogy maga a tervező miként gondolkodott a könyvtár díszítéséről, következő levelünkben olvashat.

* * *

Újabb választható könyvek

Ismét javasolhat olyan könyvet vásárlásra, melyet szívesen kikölcsönözne a könyvtárból. Az újdonságokat 2016. március 24-ig tekintheti meg a Mutatvány Példányok polcain.

* * *

Kellemes ünnepeket kívánunk a hosszú hétvégére!
12-én, szombaton 9-13-ig tartunk nyitva, utána szerdán 13 órakor várjuk újra könyvtárunkban!

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!