Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

 

Találkozó a Halis István Városi Könyvtárban

2018. október 8. (hétfő) 10-15 óráig

Jelentkezés, részletek a programról itt olvashatók.

A találkozó több nagykanizsai iskolatörténeti újdonságra is felhívja a figyelmet.Kaposi Zoltán Nagykanizsa 1850 és 1945 közötti időszakának iskolatörténetét foglalja össze.A könyvtárunkban folyó újabb digitalizálási munka is az iskolák történetének minél teljesebb megismerését célozza. A Nagykanizsa iskoláinak értesítői, évkönyvei internetes közzététele ugyanis újabb lehetőség a város iskolatörténetének részletei, egyes iskolák múltjának feltérképezésére. Ezt a munkát és eredményeit is bemutatjuk a találkozón.

* * *

Népszerű informatika INGYENES program a könyvtárban

Folytatódik a Népszerű informatika programunk, melyre mindig a hónap első és harmadik szombatján kerül sor 10 órától. A programon való részvétel INGYENES. Részletekért kattintson a képre!

Telefonos érdeklődés: +36705233381

* * *

Geocaching a könyvtárban!

Könyvtárunk a túrázók és kincskeresők által kedvelt játék, a geocaching egyik célállomása lett. Az épületben elrejtettünk egy "geoládát", melyet egy kedves olvasónk készített. GPS koordináták segítségével és egy kis helyben keresgélés után bárki megtalálhatja. A láda a nemzetközi geocaching.com oldalon szerepel, ahol könyvtárunk történetéről és Halis Istvánról is olvashatunk. A sikeres megtalálást regisztráció után itt lehet rögzíteni. Aki nyitvatartási időn kívül keresi, annak rendelkezésére áll egy biztonsági láda az épületen kívül is. A láda linkje a nemzetközi honlapon és a katalógusunkban: https://www.geocaching.com/geocache/GC7W90E_geolvaso-a-halis-istvan-konyvtarban-georeader
http://katalogus.hivk.hu/cgi-bin/tlwww.cgi?show=dr600893

Kellemes keresgélést, jó vadászatot kívánunk!

 

* * *

 Élelmiszer-adomány


Könyvtárunk segíteni szeretne azoknak, akik élelmiszer-adományt fogadnának el, mert rászorulók.
Jelentkezzen, ha Önt érdekli a lehetőség!
Kérjük, hogy környezetében is hívja fel a rászorulók figyelmét a lehetőségre.
A kapcsolat felvétele kollégánk telefonján lehetséges: 30 628 7266
E-mail: info##kukac##nagykar.hu

* * *


Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók (az alsó elforgatott).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A mostani ajánlatból 2018. szeptember 12-ig lehet válogatni.)
 


 

 

 

 

 

 

 

 

* * *

 
 

 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!