Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Ma, 2017. május 24-én könyvtári nap a Kultúr Korzón!

Az Ady utcai korzózás újdonsága, hogy a napoknak külön tematikája van, ezért 13 órakor előadásokkal indul a nap a könyvtár sátrában. A könyvtár napja a szerda, mi az A városom és a könyvtáram a telómon című előadással indítunk. 16 órától a meridián tornások, 16,30-tól a gólyalábasok produkciója lesz látható. Találkozzunk a sátornál!

* * *

* * *

Pénteken 17 órakor író-olvasó találkozó a könyvtárban

Az egyik vendégünk, Bíró Szabolcs egyik műve katalógusunkban

* * *

Rajzos invitálás: csak egy lépés a könyvtár

Azzal a céllal vakoltattuk újra a Rozgonyi és Hunyadi utca sarkán álló épületet, hogy arra egy könyvtárba hívó "jelenet" kerüljön. Sok variációt végiggondoltunk, olvasóinktól is kaptunk tanácsot, és most ott látható az épületen egy elgondolásunk szerint a város hangulatát is feldobó rajz, mely W. Kovács Ágnes és segítői - Hosszu Nikoletta és Miksóné Zalavári Lívia, mindannyian kollégáink - ügyességét dicséri.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!