Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Ismeretterjesztő program gyermekkönyvtárunkban

A gyermekkönyvtárban Árpád-kori viseletet, fegyverzetet és más eszközöket bemutatót programot tartott a Banderium Hungarorum Hagyományőrző Csoport. A gyermekek és a szülők egyaránt nagy örömmel fogták kézbe és próbálták fel a középkor tárgyait. Reméljük, sikerült közelebb hozni számukra a középkort. Tematikus programunkat 2019. március 8-án (pénteken) 16:30-kor folytatjuk.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Képes összeállításunk a programról

* * *

Meridián torna a könyvtárban

A napokban ünnepelte négyéves évfordulóját a kanizsai meridián tornások csapata. A főként a könyvtár olvasóiból verbuválódott, könyvtári önkéntesként is működő Bolf László vezette csoport ebből az alkalomból csoportképet is készített. Továbbra is várunk minden érdeklődőt a könyvtárba a közös mozgásra.

* * *

Megkezdődött a gólyalábas évad

A könyvtárhoz kapcsolódó Nagykanizsai Gólyalábasok csapata 2019-ben először Keszthelyen és Hévízen vett részt farsangi felvonuláson.

A kép Keszthelyen mutatja a Nagykanizsai Gólyalábasokat.

A gólyalábasok a nagykanizsai fánkfesztivál karneváli felvonulásán lesznek legközelebb láthatók 2019. március 2-án 11 órától.

* * *

Plaza könyvsziget újratöltve! 

 

 

 

Használja, vigye, olvassa!

(8800 Nagykanizsa, Európa Tanács u. 2.)

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. 

A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók
(az alsó elforgatott).

(A mostani ajánlatból 2019. március 5-ig lehet válogatni!)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél