Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Március 15-e tiszteletére kamara-kiállítás nyílt könyvtárunkban. Néhány minden kanizsai számára érdekes információt teszünk közzé benne a 90 éve, március 15-én átadott Medgyaszay Házról.

A kiállítás képeit nemcsak helyben, hanem a linkre kattintva is megtekintheti. A megnyitóról itt látható képes beszámoló.

* * *

Egy várostörténeti kötet

A Könyvtárpártoló Alapítvány jóvoltából folyó gólyalábas évadunk a könyvtárban újabb eseménnyel bővült. Megjelent egy várostörténeti kötet, melyet az évad résztvevői és minden kanizsai örömmel forgathat. A Zalai Hírlap így mutatta be a kötetet.

 

* * *

Újabb ingyenes, 70 órás számítógépes tanfolyam a könyvtárban

Azok vehetnek részt az áprilisban és májusban, heti 10 órában megvalósuló képzésben, akik 2017. március 18-ig névvel és telefonszámmal jelentkeznek a könyvtárban, vagy sms-t küldenek a 30/9371614-es telefonra.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!