Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Közelegnek az alábbi programok:

2019. május 9-én (csütörtökön) 17.00-kor tartsanak velünk a nemzetközileg ismert patissier Jakabfi Dávid könyvbemutatóján, ahol apró meglepetések is várnak ránk!

A szerző népszerű könyve könyvtárunkban is megtalálható.

 

* * *

2019. május 10. 18.00 óra Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs közös irodalmi estje. A belépés ingyenes!

* * *

Könyvtárunk az Utca Tánc Fesztiválon

Kint voltunk 2019. április 28-án a könyvtárt ábrázoló sátorral az Utca Tánc Fesztiválon a hozzánk kötődő gólyalábas csoporttal és az évek óta nálunk működő meridián tornásokkal. A Fő utcán kialakított standunkon pedig programjainkkal ismerkedhettek az érdeklődők, és gólyalábazni is lehetett.

A karneváli menetünket jól követheti a képeken.

* * *

Azolo bajnokság a Zrínyiben

Immár harmadik alkalommal rendezzük meg a Zrínyi Miklós Általános Iskolával közösen az Azolo házibajnokságot. Idén 9 csapat nevezett, 27 fővel. A könyvek elolvasása és Azolo kérdőívek kitöltése mellett a játékosoknak könyvajánló videókat is kell készíteniük. Terveink szerint a jövőben a versenyt tovább is szeretnénk bővíteni!

* * *

2019. április 15-től folytatódik a nagy sikerű Trónok Harca sorozat. Ennek örömére egy játékra szeretnénk invitálni olvasóinkat. 

Arya Stark halállistáját szinte minden rajongó kívülről fújja. Azt azonban senki nem tudja, hogy ki marad utoljára életben a listáról.

Tippelje meg a könyvtárban, és nyerjen Arany olvasójegyet* és egy éves ingyenes tagságot.

A sorozat George R. R. Martin által írt könyvek alapján készült el. A játék mellé egy válogatást is készítettünk az általa írt és hasonló témájú könyvekből.

*Az arany olvasójeggyel 10 könyvet kölcsönözhet egyszerre.

* * *

Bűnügyi könyvek a kiskanizsai fiókkönyvtárban a Halis István Városi Könyvtárból! A könyvek 2019. május 3-ig válogathatók kölcsönzésre a fiókkönyvtárban. Szeretettel várjuk!

* * *

Egy kedves gyűjtésről olvashatunk a Zalai Hírlapban.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél