Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 
2016. január 22-én már 13. alkalommal ünnepeltük könyvtárunkban úgy a magyar kultúra napját, hogy a könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállítást állítottunk össze. Úgy gondoljuk, hogy a magyar kultúrához a könyvtárban nagyon sokféle módon férhetünk hozzá. Mi magunk növelni kívánjuk a lehetőségek számát. Erről számolnak be azok a hagyományos tablók, függőleges és vízszintes képfolyamok, melyek a mostani kiállítás megtekintői láthatnak. A korábbi tablók kettővel bővültek. Az egyiken az elmúlt 15 év összefoglaló adatai láthatók, a másikon a folyóirat-digitalizálás hasznosulását foglaltuk néhány adattal össze. Látható még a 15 éves épületünk építésének képsorozata, a holmi.nagykar.hu (Ady utca), Nagykanizsa időjárásának 150 évéről szóló, és még sok más szolgáltatásról szóló képsorozat is. Az eseményről a Kanizsa TV és a Kanizsa Újság híradást közölt.
 
* * *

Kevés az olyan kanizsai újság, melyet valamilyen szervezet ad ki. Ha mégis rátalálunk ilyenre, akkor szívesen adunk róla hírt. Az Alsóvárosi Harangszó már a 11. évfolyamába lépett. Külön öröm, hogy egy könyvtárunkról szóló írás kapcsán ajánlhatjuk olvasóink figyelmébe. A szerző úgy tanulmányozta át könyvtárunk gyűjteményét, hogy az átlag hívő vagy az igazságot kereső ember számára hasznos munkákra irányíthassa a figyelmet. Köszönjük Isti atyának, hogy sok témában ajánlja könyveinket híveinek. A korábbi lapszámok is elérhetők a Szent József Plébánia honlapján.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!