Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 
Valahol a Bolyai-iskola és a Vasemberház között lesz a gyülekező. Tehát az Erzsébet térről indul a hétvégi fánkfesztiválon szombaton 11 órától az a felvonulás, melynek részesei lesznek Az Év Civil Fiatalja címmel kitüntetett és a könyvtárhoz kötődő Nagykanizsai Gólyalábasok is.
 
Aki meg szeretné nézni őket, tartson egy kis szünetet a hétvégi olvasási "tréningjében"!
 
* * *
 
 
A gólyalábas csapat tagja, Azolo is készült a fánkfesztiválra.
 
* * *

Aki a könyvtár emeleti részére is "felröppen", annak újfajta élményben lesz része, mert madarak nagy méretű fotóit csodálhatja meg, melyek a nagykanizsai Szabó Zsolt képei. A fotós képei nagy számban megtekinthetők az interneten is.

* * *

Ismét javasolhat olyan könyvet vásárlásra, melyet szívesen kikölcsönözne a könyvtárból. Az újdonságokat 2016. február 11-ig tekintheti meg a Mutatvány Példányok polcain.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!