Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

A vasalókat bemutató kiállítás

A kiállítást örömmel nézegetik a könyvtár 2. szintjére látogatók. A kiállításról tudósított a Kossuth rádió is. A Zalai Hírlapban és Kanizsa TV-ben érdekes beszámoló készült róla.

* * *

Mobil múzeum

Gyermekkönyvtárunk kezdeményezésére felfigyelt a sajtó is. A múlt heti üzenetünkben volt látható a felhívás, mely 2019. február 22-én és 2019. március 8-án 16.30-ra hívja az óvodásokat és a kisiskolás érdeklődőket szüleikkel az Árpád-kori viselet- és eszközbemutatóra. A cikkből további részletek ismerhetők meg a programról.

* * *

Válasszon idegen nyelvű könyvet!

Lehetősége van kiválasztani, hogy az ajándékként felajánlott idegen nyelvű könyvekből melyiket tartsuk meg. Ha valamelyiket szeretné elolvasni, jelezze bármelyik könyvtárosnak.

A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!