Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

Új utakon az olvasók felé

Köszönjük, ez jól esett.
A könyvtárunk munkájáról szóló könyvre a következő szavakkal hívja fel partnereinek figyelmét a magyarországi könyvtárak többségébe ajánlatával eljutó Könyvtárellátó Kht: A nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár példaértékű munkájáról, működéséről, az ott dolgozók szakma iránti elkötelezettségről tudósít a karcsú kötet, amelynek szerzői hivatásszeretetből kitűnőre vizsgáztak.
Az ismertető további része a katalógusunkban a Kivonat rovatban olvasható.
A könyv elektronikusan is megtekinthető.
Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb magyar könyves portál, a Magyar Elektronikus Könyvtár is elérhetővé tette a teljes kötetet.

* * *

Kutyaterápiás foglalkozás ovisoknak

2018. február 23-án a kertvárosi óvodából 10 nagycsoportos gyermek látogatott el könyvtárunkba, hogy megismerkedjenek Pedroval, a terápiás uszkár kutyával és gazdájával, Dóra nénivel. A kutya sok-sok aranyos trükkel varázsolta el közönségét, sőt a kérdésekre helyesen válaszoló ovisok maguk is kérhettek és adhattak utasításokat Pedro uszinak. A jó hangulatú találkozás során a gyerekek többek között verset, mondókát tanultak, papírból kutyát hajtogattak.
A programot a későbbiekben is szeretnénk folytatni - kicsiknek és nagyoknak egyaránt - az érdeklődésnek megfelelően.
A könyvtárban készült képek a Gyermekkönyvtár és Pedro uszi - a terápiás kutya facebook oldalán is megtekinthetők.
A képek honlapunkon is megnézhetők

* * *

Lakásszínház a könyvtárban

A Házasság hete alkalmából 2018. február 17-én este 18:30-kor került sor a Hogyan nevezzelek? című előadásra. Képes beszámolónk ezt a jó hangulatú alkalmat örökíti meg.

* * *

2018 - közösen gyűjtünk és használunk

A Magyar kultúra napja alkalmából nyílt kiállításunk tablóit nemcsak helyben tekinthették meg olvasóink, hanem a honlapunkon is. Most az ötödik tablót ajánljuk a figyelmébe.

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók (az alsó elforgatott).

(A mostani ajánlatból 2018. március 3-ig lehet válogatni!)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!