Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!
Egy helyi szerző különleges író-olvasó találkozójára hívjuk 2016. december 9-én, pénteken 16:30-ra.
A szerző meglepetéssel is készül, ezért érdemes már most a könyvtár ruhatárában nyereménykártyát igényelni.

* * *

Felhívás! Elhozná a könyvtárba dombortérképét egy kiállítás kedvéért?

Dombortérképek, másik nevükön domborított térképek kiállítását tervezzük. Könyvtárunk és kollégáink rendelkeznek néhány példánnyal. Szívesen szaporítanánk a megmutathatókat olvasóink dombortérképeivel. Kérjük, hozza el, és 2016. december 10-én megmutatjuk a könyvtár látogatóinak. Ha néhány hétre kölcsön is adná, akkor akár karácsonyig díszíthetné a könyvtárat. Ha korábban, december 10. előtt hozná el térképét, akkor fel tudnánk arra is készülni, hogy hogyan mutassuk meg az érdeklődőknek.

* * *

Karácsonyi Szabad szombat a könyvtárban

A karácsonyra készülést, az ajándékkészítést segítő Szabad szombat a könyvtárban 2016. december 10-én, szombaton lesz 10-12 óráig. A részletes program itt olvasható és nyomtatható.

* * *

A könyvtárban már karácsony van? A nagykanizsai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ "Segíts, hogy segíthessünk" Alapítványa szeretetfát állított a könyvtárban. Kedves ajándékkal, az adományozás reményében, várják vízkeresztig a segíteni tudókat. Arra kérjük olvasóinkat, támogassák a kezdeményezést, adományozzanak, és a mézessüteményekkel karácsonykor lepjék meg családtagjaikat.

A Kanizsa TV híradása a szeretetfa felállításáról

* * *

Új lendületet kap a nagykanizsaiak gólyalábazása

A könyvtár és névadója, Halis István nevével összeforrott gólyalábazás most tovább népszerűsödhet, mert a Könyvtárpártoló Alapítvány -- a könyvtár társadalmi kapcsolatainak bővítése érdekében -- a gólyalábazás népszerűsítésére sikeres pályázatot nyújtott be. Ez a pályázat lehetővé teszi, hogy az iskolákban és a város utcáin nagyobb számban jelenjenek meg gólyalábak. A program egy koncerttel indult, és 2017 áprilisáig tart.

Képes beszámolónk a gólyalábas koncertről

Zalai Hírlap és Kanizsa TV a gólyalábas koncertről
 

* * *

Ne feledje, a mostani szombaton 10-12 óráig népszerű számítástechnika klub a könyvtárban.

* * *

Ultizás? Igen, keddenként 16 órától a kártyajátékok ezen formája iránt érdeklődők számára nyitott a könyvtárunk. Keresse a program felelősét a helyszínen!

* * *

Várjuk szilveszterezni is a könyvtárba!

A szilveszteri ingyenes könyvtári koncert vendége 2016. december 31-én 20 órától a Szelindek együttes, zenéjükből itt talál válogatást. A koncert óévbúcsúztató batyusbálunk része lesz, melyre Önt is és minden kedves olvasónkat szeretettel várjuk.

* * *

Blogoló olvasónk könyvtárunkkal foglalkozó írásait ajánljuk

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!