Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Köszöntjük a Hevesi Sándor Művelődési Központot, mely 40 éve van mostani épületében, és Nagykanizsa Város Vegyeskarát, mely szintén 40 éves, és november 5-én, 19 órától jubileumi koncertet ad a HSMK-ban.

A vegyeskar jubileumára tervezett kiállítás anyagának összegyűjtésekor keletkezett tematikus cikkgyűjtemény elérhető honlapunkon, melyet szeretettel ajánlunk a vegyeskar és a város érdeklődő közönsége figyelmébe!

* * *

Népszerű informatika klub a könyvtárban

2016. november 5-én lesz az első találkozó, majd folytatódik minden hónap 1. és 3. szombatján 10-12 óráig a Népszerű informatika klub a könyvtárban.

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról: (A mostani ajánlatból 2016. november 7-ig lehet válogatni!)

A könyvek címei: 23. jegyzék

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!