Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

Heti tipp: Tudta, hogy szombatonként 9-13-ig nyitva tartunk? (Kivéve júliust és augusztust.)
 

* * *

Előzetes

Író-olvasó találkozó Kordos Szabolccsal

A szerző könyvtárunkban elérhető munkái

Időpont: 2020. március 20. 18 óra

* * *

Gazdagodott a kiskanizsai fiókkönyvtárunk

Kölcsönözhető a Kiskanizsai fiókkönyvtárban a történelmi Magyarország vármegyéit bemutató Magyarország vármegyéi és városai című monográfia. A jelenlegi kiadás az 1896-1914 között megjelent kötetek hasonmás kiadása. A Borovszky Samu által szerkesztett, összességében több ezer oldal terjedelmű mű a Magyar Királyság földrajzi, képzőművészeti, néprajzi, hadügyi, közművelődési és közgazdasági állapotának enciklopédiája.

További képek a kötetekről

* * *

"ZÁSZLÓTENGER - 8800"
2020. március 13-án

Az AK - Aranykor, Nagykanizsa Facebook csoport felkérésére könyvtárunk vezetője, Czupi Gyula 2020. március 13-án a ZÁSZLÓTENGER - 8800 program keretében a nagykanizsai 1848 márciusára emlékező szavakat mond.

Hívjuk kedves olvasóinkat a programra.
Részletek a képre kattintva.

* * *

Benini hétköznapok

2020. február 27-én csütörtökön a nagykanizsai IMRO Alapítvány csapata tartott interaktív előadást Élet a Szaharán túl - benini hétköznapok címmel. Az IMRO Alapítvány környezettudatos célokat valósít meg Beninben. Könyvtárunkban egy remek előadást tartottak eredményeikről, céljaikról a szépszámú érdeklődő közönségünknek.

Képes beszámolónk az eseményről

A Kanizsa TV beszámolója

* * *

Mesekuckó mancsokkal

Hozzáértők terápiás kutyákkal hozták közelebb a gyerekekhez a könyveket és a könyvtár világát.

Több, mint 20 gyermek és szüleik találkozhattak Szofival és Zarával, a két labrador kutyussal a gyerekkönyvtárban. A jó hangulatú, játékos foglalkozáson a résztvevők testközelből ismerkedhettek meg kedvenceikkel és gazdáikkal, Katával és Verával. Szeretnénk, ha ezentúl havi rendszerességgel találkozhatnának az érdeklődők a kutyákkal. Az időpontokról a könyvtár honlapján, hírlevelünkből és a könyvtárban lehet tájékozódni.

Képek beszámolónk az eseményről

A Kanizsa TV beszámolója

ZAOL.hu cikk

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél