Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Többen a Gmail-ben a Promóciók között kapják meg levelünk első példányát, ezért nekik másodikat is küldünk.

* * *

Folytatódik a kortárs magyar költészet vendégségben a könyvtárban című sorozatunk.
 
Egy kávé Kamondy Imre költő és dalszerzővel 2016. április 22-én 15 órakor (Kacat király című műve, zenekarának CD-je kapható lesz, és szívesen dedikál is). Egyéb információk előző levelünkben.
* * *
 
Meglepné szeretteit?
 
Keresse 2016. május 1-jén az Ady utca elején a könyvtár sátrát!
Várjuk az édesanyákat gyermekeikkel!
Várunk mindenkit, aki a 2016-ban 65, 15 és 5 éves családtagját, ismerősét szeretné meglepni különleges könyvjelzővel!
 
2016. május 1. Anyák napja
Évfordulók: 5, 15, 65
 
 
 
Könyvjelző annak, aki 2016-ban 65 éves lett
 
 
 
Könyvjelző annak, aki 2016-ban 15 éves lett
 
 
 
Könyvjelző annak, aki 2016-ban 5 éves lett
 

* * *

Felhívás I.

2016. április 30-án, a város napján 10 órától megint vándorútra indulnak a könyvek. Hívjuk azokat, akik szívesen öltenének magukra egy könyvet, és vonulnának velünk. Jelentkezés: +36309371614

* * *

Felhívás II.
 
A Tarnóczky Attila kezdeményezte várostörténeti táblák sorozata, mely Nagykanizsa épületei közül sokat díszít, lett az alapja könyvtárunk holmi.nagykar.hu nagyszabású internetes szolgáltatásának. Ez a munka tudja talán a legtöbbet ma a város történetéről, épületeiről, lakóiról. A táblák és az inteternetes szolgáltatás mostantól még szorosabb kapcsolatba kerülnek. A táblákra olyan kód kerül, mely közvetlenül arra a sokrétű tartalomra mutat, mely az interneten elérhető. Így okostelefon, tablet segítségével azonnal olvasható. Annak, aki ismeri ennek a nagyszerű munkának az értékét, talán örömet okozna, ha egy-egy táblára feltehetné ezt a jelet. Kérjük, hogy a +36309371614-es telefonon jelentkezzen.
 

Az első tábla "átkódolásáról" a sajtó is hírt adott:
Kanizsa hetilap
Zalai Hírlap Online
Kanizsa TV

* * *

Polcon a 8. jegyzék

Ismét javasolhat olyan könyvet vásárlásra, melyet szívesen kikölcsönözne a könyvtárból. Az újdonságokat 2016. április 28-ig tekintheti meg a Mutatvány Példányok polcain.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!