Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

2016. szeptember 1-től a Hevesi úti fiókkönyvtárunk új nyitvatartási renddel várja olvasóit.

* * *

Kollégánk, Kovács Ágnes is kiállította rajzait a Honvéd Kaszinóban. Képeink a megnyitót mutatják, Kardos Ferenc megnyitójának szövege is elérhető honlapunkon.

* *

A könyvtáros szakmai elektronikus sajtó egy rövid összefoglalót közöl nyári olimpiai blogunkról "Több tízezer embert ért el a könyvtár olimpiai blogja - Azt csinálhattam, amit szeretek(!)" címmel.

* * *

Kedves Olvasó!

Levelünk jobb oldalán láthatók azok a képek, melyek a várostörténeti táblák kóddal való ellátásáról szólnak. A lehetséges 120 táblából már több, mint az egyharmada "kódolóra" talált. A program folytatódik, kérjük, jelezze, ha környezetében vagy bárhol a városban szeretné Ön elvégezni a kódolást! Jelentkezni e-mail-ben (info##kukac##nagykar.hu) és telefonon lehet: 30 93 71 614.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!