Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

A 2016. évi magyar kultúra napja különleges a könyvtárat használók és szeretők számára Nagykanizsán. Nem csak azt mondhatjuk, hogy az új könyvtárba járunk már 15 éve, hanem az is igaz, hogy már egy évtizede a szolgáltatásainkat bemutató kiállítás megnyitásával ünnepelünk a könyvtárban. (A kiállítás technikáját is folyamatosan fejlesztjük, most is lesz újdonság.)

Most is -- a 15 éves visszatekintés mellett -- bemutatunk újabb szolgáltatásokat, de arra is igyekszünk felhívni a figyelmet, hogy az eddigiek milyen használatnak örvendenek, és/vagy milyen, a könyvtárhasználatra vonatkozó adatokat, információkat halmoztak fel számunkra.

Meglepetésünk lesz, hogy három szolgáltatás alkotói röviden személyesen is bemutatják munkájukat.

A sok tervezett részlet ellenére sem szeretnénk 20-25 percnél hosszabb megnyitót.

Időpont: A Könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállítás megnyitásának időpontja 2016. január 22. (péntek) 12:45

Helyszín: Halis István Városi Könyvtár, Kálvin tér 5.

Megtekinthető 2016. február 20-ig.

 
* * *

Kedves Olvasó! Egy olyan kiállítássorozat folytatására is szeretnénk felhívni a figyelmét, melynek könyvtárunk évek óta helyet biztosít.

Egyházüldözők és egyházüldözés a Kádár-korszakban

2016. január 25. hétfő 17 óra Halis István Városi Könyvtár

Az Evangélikus Országos Múzeum kiállítását megnyitja, majd előadást tart Ordass Lajos mártírsorsú püspökről prof. dr. Fabiny Tibor. Köszöntőt mond Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke. Nagykanizsa MJV és a Nagykanizsai Polgári Egyesület rendezvénye. A kiállítás a kommunizmus  áldozatainak emléknapja előtti napig, 2016. február 24-ig tekinthető meg a könyvtár nyitva tartási idejében.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!