Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Csütörtök-péntek-szombat a könyvtárban

Mindhárom napon igazi könyvtári programra hívjuk:

CSÜTÖRTÖK. 2016. december 8-án 17 órára Önt és kedves Családját Kocsis Katalin Nagykanizsáról európai színpadokra - Erdősy Eugénia című könyvének bemutatójára hívjuk.

Kocsis Katalin eddig megjelent könyveit a link mögötti oldal kötetei között találja.

PÉNTEK. 2016. december 9-én 16:30-ra hívjuk egy helyi szerző különleges író-olvasó találkozójára.
A szerző meglepetéssel is készül, ezért érdemes már most a könyvtár ruhatárában nyereménykártyát igényelni.

SZOMBAT. Karácsonyi Szabad szombat a könyvtárban

A karácsonyra készülést, az ajándékkészítést segítő Szabad szombat a könyvtárban 2016. december 10-én, szombaton lesz 10-12 óráig. A részletes program itt olvasható és nyomtatható.

Köszönjük!

Felhívásunk sikeres volt, kaptunk dombortérképet a kiállításhoz. Talán lesz még olyan, aki elhozná a könyvtárba dombortérképét egy kiállítás kedvéért.

Dombortérképek, másik nevükön domborított térképek kiállítását tervezzük. Könyvtárunk és kollégáink rendelkeznek néhány példánnyal. Szívesen szaporítanánk a megmutathatókat olvasóink dombortérképeivel. Kérjük, hozza el, és 2016. december 10-én megmutatjuk a könyvtár látogatóinak. Ha néhány hétre kölcsön is adná, akkor akár karácsonyig díszíthetné a könyvtárat. Ha korábban, december 10. előtt hozná el térképét, akkor fel tudnánk arra is készülni, hogy hogyan mutassuk meg az érdeklődőknek.

A gólyalábak áradása

A terv megvalósulási fázisba jutott, már két iskolában is megjelentek a gólyalábak, melyekkel egészen 2017 áprilisáig tartó iskolák közötti gólyalábas versengés indult. Képes beszámolónk a facebookon megtekinthető.

Tessék választani!

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról: (A mostani ajánlatból 2016. december 12-ig lehet válogatni!) A válogatást segítheti, ha az ajánlatokról készült képet felnagyítja.

 
Mozgáskorlátozottak a könyvtárban
 
A könyvtár büszke arra, hogy akadálymentesített épületét és belső tereit a mozgáskorlátozottak szívesen használják. Nemrégiben pedig egyesületük évzáró alkalmát is nálunk tartották. A helyi televízió híradása és az alkalomból készült képes beszámolónk itt érhető el.
 
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!