Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Életminőség - olvasás - könyvtár
Bármit olvasol könyvben elmerülve, megszabadulsz a hétköznapi gondoktól a könyv képzeletvilágában járva. Ez több, mint szórakozás: aktív
részvétel! A nyomtatott betűk kreativitásodat keltik életre, és megváltozott tudatállapotba kerülsz.
Halis István Városi Könyvtár

Kedves Olvasó!

Beszámolók az Ünnepi Könyvhét könyvtári programjairól

A megnyitó

Olvasmányélményeikről, az olvasáshoz való viszonyukról vallottak a megnyitón:
a Rozgonyi Iskolából Várhalmi Kitti 5.a, Orbán Noémi 4.c és Úr Bendegúz 7.a, a Zrínyi Iskolából Bukovics Dóra 5.b, Déri Gréta 6.a, Lancz Gabriella 6.a és Kovács Kinga 6.a.

Beszámolók az író-olvasó találkozókról:

Az Ünnepi Könyvhét 3 napján a Deák téren a Rozgonyi Iskola, a Zrínyi Iskola, a Kiskanizsai iskola és a Kőrösi Iskola osztályai jelentek meg csoportosan.

A könyvsátor megtekintése után városnéző programon vett részt a Kőrösi Iskola 6.a osztálya 26 fővel. A várostörténeti táblákon kódot helyezett el:
víztoronynál: Rózsás János, Rózsahegyi Márton, az Eötvös téren: Horváth Szófia Anna, Kozári Márton. Lőrincz Ádám fényképezte őket.

Az Ünnepi Könyvhétről a Zalai Hírlap és a Kanizsa TV is hírt adott. (1, 2)

* * *

Folytatódik az olvasóink által kedvelt lehetőség, a kölcsönzőpultnál kezdeményezhető könyvbeszerzés az ajánló polcról. A képre kattintva a gerinccímek jól olvashatók.
(A mostani ajánlatból 2017. június 23-ig lehet válogatni!)

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!