Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!
2016. november 17-én, csütörtökön egész napos áramszünet miatt Kálvin téri főépületünkben szolgáltatásunk szünetel! Ez honlapjainkat is érinti (hivk.hu, nagykar.hu, azolo.hu). Hevesi úti és Kiskanizsai fiókkönyvtárunk nyitva tart.

* * *

Szabad szombat a könyvtárban
2016. november 19-én 10-12 óráig

A táblás játékok jelentik az egyik különlegességét a Szabad szombatnak. Ezek közül az egyiknek a képével ismételjük meg meghívásunkat az egész családnak a szombati programra (a képre kattintva a készítők honlapjára jut):

Nemcsak olvasóink vásárolhatják meg ezeket a játékokat, hanem a könyvtár maga is venne belőlük. Arra kérjük Önt is, hogy adjon tanácsot, melyiket vásároljuk meg a sok szép játék közül.

A Szabad szombat teljes programja (a képre kattintva jól olvasható)

* * *

Népszerű informatika klub legközelebb 2016. nov. 19-én

2016. november 5-én volt az első foglalkozás, nagy örömünkre sokan vettek rajta részt. Legközelebb 2016. november 19-én, szombaton 10-12 óráig kerül sor a Népszerű informatika klub találkozójára.

* * *

Programunk a Kanizsa TV műsorán

2016. november 19-én 19 órakor tűzi műsorra a Mindentudás Nagykanizsa Egyeteme legutóbbi darabját, Rábavölgyi Attila: Nagykanizsa népesedéstörténeti változásai 1690-1945 között című előadását, mely a Kanizsa TV és Halis István Városi Könyvtár együttműködésében létrejött 14. előadás. Minden nagykanizsai számára érdekes, aki szeretné megismerni városa történetét, szeretné megismerni a Nagykanizsa monográfia szerzőit.
A korábbi előadások és a forgatás idején készült fotók itt érhetők el.

* * *

E L Ő Z E T E S

Szeretettel hívjuk egy gólyalábas koncertre!

A Köztársaság Bandája koncertje a könyvtárban 2016. november 25-én, pénteken 13 órától.

Új lendületet kap a nagykanizsaiak gólyalábazása, mert a Könyvtárpártoló Alapítvány -- a könyvtár társadalmi kapcsolatainak bővítése érdekében -- a gólyalábazás népszerűsítésére sikeres pályázatot nyújtott be.

2016. november 25-én, pénteken 13 órától egy ajándékprogramot (zenészek koncertje, akik közül többen is gólyalábaznak) szervezünk a könyvtárba, mely egyben a gólyalábas év kezdő rendezvénye is lesz.

Minden gólyalábazás iránt érdeklődőt és világzenét kedvelőt szeretettel várunk.

A képen a zenekar látható, 2014-ben már voltak a könyvtárunk vendégei.

* * *

2016. november 12-én a Kertvárosi Óvoda Gomba csoportja könyvtárunkban tartotta meg a családi napját.

A könyvtár és mesés világának megismerése mellett Kardos Ferenc és Fenyvesi Attila kollégánk gitáros meséje és a Banderium Hungarorum lovagjai varázsoltak bennünket a középkorba.

Mindet óvodát hasonló program kezdeményézésére buzdítunk és szeretettel várunk a könyvtárban!

Képes beszámolónk a családi napról

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!