Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.  

Kedves Olvasó!

A könyvtárunkba érkezve új lehetőségekkel találkozik. Egyik célunk, hogy lifttel közvetlenül az emeletre (Könyvtár 2) juthasson, mert a Könyvtár 2 is tele csodálatos könyvekkel. Ott is átveszik a visszahozott könyveket és kölcsönözni is tud.
Belépéskor, illetve az emeleten ezeket a jelezéseket érdemes keresnie:

* * *

Meghívó olvasóinknak egy hasznos és ingyenes programra

A Google bemutató részleteit és a jelentkezés módját itt találja

* * *

Ünnepi Könyvhét Nagykanizsa 2018 képes beszámolók

Az Ünnepi Könyvhét Nagykanizsán könyvtárunk előtt is zajlott. Az elmúlt évek Ünnepi Könyvheteire emlékeztünk azokkal a könyvekkel, melyek az 1929-es, kezdeti könyvnapoktól napjainkig ezekre az alkalmakra jelentek meg és máig gyűjteményünk darabjai. A diákok még dédszüleik születési éve könyvhetének kiadványit is kézbe vehették.
A látogatók szívesen vettek rész a daltanulásban, a függőleges sakkozásban, a korhű történeti tárgyak megismerésében és a történeti időrendi totózásban. Mindezeket képes beszámolóink (1.  2.) mozgalmas képei érzékletesen mutatják be.

A Kanizsa tv híradása az Ünnepi Könyvhétről

 


Kocsis Katalin könyvbemutatója Vlaszák Géza könyvbemutatója

 


 

 

 

Kardos Ferenc könyvbemutatója

+
Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!