Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Folytatódik a Szabad szombat a könyvtárban
2016. március 19-én!

A játékos kedvű és az új ismeretekre vágyó egyaránt talált érdekességet az első Szabad szombat a könyvtárban délelőttön, jóleső érzés volt látni, hogy a gyermekek "elhozták" szüleiket és nagyszüleiket a könyvtárba. 2016. március 19-én és április 23-án újabb szabad szombatok lesznek a könyvtárban.

A részletes program

* * *

A 15 évvel ezelőtt elkészült könyvtárépület már a kezdetekkor szakmai sikereket hozott a kivitelezőnek. Az elmúlt évek bizonyították, hogy nem érdemtelenül. A díjakra így emlékeznek egy kiadványukban:
 
2002. Elismerés Építőipari Nívódíj Bizottsága; 2002. Belügyminisztérium Építésügyi Hivatala "Az év akadálymentes épülete" díjat adományozta; 2002. Bramac Tetőfedő Olimpia Nemzetközi I. helyezés, hazai III. helyezés

* * *

Ismét javasolhat olyan könyvet vásárlásra, melyet szívesen kikölcsönözne a könyvtárból. Az újdonságokat 2016. március 10-ig tekintheti meg a Mutatvány Példányok polcain.

* * *

A legfrissebb kanizsai programok

A listában válassza a legfelső tételt!

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!