Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

Benin jön Nigéria után

Jól sikerült Afrika-sorozatunk első programja. Abban bízva, hogy a következő is jól sikerül, második programunkra hívjuk 2020. február 27-én 18 órára.

 

* * *

Nagyszerű előadó és nagyszámú közönség

A kanizsai kötődésű előadó Nigéria lakosainak érdekes és érzelmektől sem mentes bemutatását adta, sok személyes élménnyel és tapasztalattal. A Kanizsa TV híradását megtekintő számára nyilvánvalóvá válik, milyen érdekesen közelítette meg témáját az előadó.

Képes beszámolónk

* * *

Kiállítások a könyvtárunk emeletén

Érdemes könyvtárunk emeleti részét is meglátogatni, a könyveken kívül egyre többször kiállításokat is szervezünk ide. A mostani kiállításról az alábbi képen olvashat, a képre kattintva nagyíthatja.

Képes beszámolónk

* * *

Zalaegerszegi kollégáink bennünket is játékba hívnak

Szeretettel invitáljuk Önt a "Fel a netre öregem!" című 10 fordulós online vetélkedőre, melyet zalaegerszegi könyvtáros kollégáink szerveznek. A vetélkedő 2020. február 15-től kezdődik. A kérdéssorok havi rendszerességgel ezen a linken érhetők el.

A játékra előzetes regisztráció nem szükséges, és folyamatosan is be lehet kapcsolódni. Ünnepélyes eredményhirdetésre 2020 decemberében kerül sor.

A 2019-es év kérdéssorai ezen a linken érhetők el.

Korábbi évek játékairól ezen a linken tájékozódhat.

* * *

Márciusi előzetes

Író-olvasó találkozó Kordos Szabolccsal

Időpont: 2020. március 20. 18 óra

* * *

Balatoni impressziók beszámoló

Kattintson a képre a nagyításhoz!

* * *

A 2020-as magyar kultúra napi kiállítás öt új tablója közül a negyedik

Nagyításhoz kattintson a képre!

 

 

 


Az eddigi, összesen 63 poszter

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél