Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Könyvtárunk február 1-ig biztosan zárva tart.

Sajnos jelenleg nem találkozhatunk személyesen, de ez idő alatt is jobbnál jobb olvasmányokkal készülünk Önnek. Várjuk kéréseit e-mail-ben az olvasnek##kukac##nagykar.hu címen, vagy a +36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig.

Dobó László

A közelmúltban elhunyt Dobó László (1933–2020) nyugalmazott pedagógus, helytörténész, a városi diákszínpad egykori alapítója. Nagykanizsa mellett Hahóton, Budapesten és Szepetneken is maradandót alkotott. A könyvtárban megtalálható könyveiből készült összeállítással búcsúzunk, melyet szívesen ajánljuk olvasóink figyelmébe. A kép Dobó Lászlóval a könyvtárban készült a 70. születésnapján.

A Kanizsa Tv így emlékezett meg Dobó Lászlóról.

Történelmi darab új szerepben

Ebben az évben 70 éves a könyvtárunk. Éppen 20 éve költöztünk a Kálvin téri könyvtárpalotába. Az új épületbe költözés előtti múltunk emlékeit is őrizzük. Igyekszünk ennek a történeti résznek a bemutatáson kívül is szerepet adni. A hajdani újságajánló így vált a napokban a térképgyűjteményünket bemutató vonzó látványossággá. Már nagyon várjuk, hogy olvasóink is kipróbálhassák ezt a megoldást.

A képre kattintva megnézheti nagyobban.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél