Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

Írjon nekünk!

Nemcsak az utcán állítanak meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy mikor jöhetnek újra könyvtárba, hanem azt is elmondják olvasóink, hogy mennyire vágynak arra, hogy találkozzanak a könyvtárosokkal, a könyvtárban olvasás lehetőségével. Felhívásunkra megtudtuk például azt is, hogy a könyvtárunk önkéntese által működtetett Népszerű informatika program is hiányzik.

Megismételjük felhívásunkat:

Sajnos februárban is telefonon vagy e-mailben találkozhatunk csak. Nagyon hiányzik a személyes találkozás. A mi éltető energiánkat az adja, hogy az olvasónk használja a sok és folyamatos munkával kialakított szolgáltatásainkat, látogatja a könyvtárat.

Megtisztel bennünket, ha megírja info##kukac##nagykar.hu levélcímünkre, hogy Önnek mi a fontos a könyvtár használatában, ami most hiányzik.

Töretlen olvasóink érdeklődése a telefonos és e-mailes kölcsönzés iránt

Egyre többen használják az alábbi módszert (majdnem kétszer annyian használják, mint korábban), ezért javasoljuk, hogy kölcsönözzön ezzel a megoldással:

Amennyiben az olvasnek##kukac##nagykar.hu címünkön keresztül szeretne olvasnivalót kérni, a katalogus.hivk.hu oldalon írja be, mit keres, majd a találatok közül pipálja be az Önnek megfelelőt! A felül lévő Start gombra kattintva annyiszor ismételje meg a műveletet, ahány különböző könyvet kér, végül a fenti Polcom gombra kattintva kimásolhatja a kész listát levelébe:

Természetesen más módon megfogalmazott kéréseket is szívesen látunk.

Az összeállított könyvcsomagokat a megbeszélt időpontban könyvtárunk bejárata előtt veheti át, ugyanakkor adhatja vissza az Önnél lévő könyveket is.

+36306287264-es telefonszámon, munkanapokon 8–16 óráig ér el minket.

Podcast = rádióműsor, mely bármikor meghallgatható
 
A Halis Podcast könyvtárunkban készül, és olvasóinknak, a város lakóinak szól. Csatlakozzon ahhoz a másfél ezres csoporthoz, akik már belehallgattak a podcastokba.

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kattintson ide a leiratkozáshoz! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél