Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.
Kedves Olvasó!

 

30 éves a Könyvtárpártoló Alapítvány Nagykanizsa

A Magyar kultúra napja tiszteletére a jubileumát ünneplő alapítvány 2020. január 22-én (szerdán) 10 órakor a Kisfaludy és Csengery utca sarkán várostörténeti táblát avat.
A ház hajdani lakóira Kocsis Katalin és dr. Károlyi Attila emlékezik.
Szeretettel várjuk a tábla avatására, melynek terve itt látható (kattintással jól olvashatóvá válik):

* * *

Magyar kultúra napja a könyvtárban

Korábbi éveinkhez hasonlóan a könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállítást készítünk a Magyar kultúra napja tiszteletére.
A kiállítást megnyitja: Czupi Gyula
Időpont: 2020. január 22. 12:45

A megnyitó vendégei a Hölgyklub tagjai

Gőcze Istvánné Radnóti Miklós versét mondja el. A Hölgyklub tánccsoportja Keppel Júlia koreográfiájával a Virágkeringő történelmi díszruhában című programját mutatja be. Kultúránk része a TÖRTÉNELMI DÍSZRUHA -- Büki Pálné rövid divat showja zárja a negyedórás programot.

Egy korábbi hasonló kiállításunk megnyitóján készült képek (a képre kattintva képes albumunkat láthatja):

* * *

Könyvtári előzetesek

Szeretettel várjuk következő író-olvasó találkozónkra:

Interjú Kovács Emőkével

Kovács Emőke könyvtárunkban elérhető könyvei

Nagyobb változathoz kattintson a képre!

Kondricz Péter blogja a témában

Nagyobb változathoz kattintson a képre!

* * *

Folytatódik népszerű informatika programunk:

Kapcsolat a 06 70 5233381 telefonszámon.

 

* * *

Olvasás és adományozás

Képes beszámolónk felvételein láthatók az olvasók - Varga Tünde és gyermekei -, akik eredményes olvasásukkal megszerezték a jogot, hogy az adományokat átadják.
Láthatók az adományozók is, akik az olvasásban jeleskedőkre bízták adományaik átadását. Az ő nevüket újra felsoroljuk: Honvéd Kaszinó Hölgyklub, Rajnai Miklós, Tüttő István, Takács László Irodalmi Kör, Mozgáskorlátozottak Nagykanizsa Városi Egyesülete, Nagykanizsai Gólyalábasok, Könyvtárpártoló Alapítvány Nagykanizsa, Halis István Városi Könyvtár, Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség, Benke Dániel.

Itt volt a Nagykanizsai Család- és Gyermekvédelmi Központ vezetője, dr. Kaszás Gizella is, aki az adományt átvette, és gondoskodik arról, hogy a rászorulókra költik. Könyvtárunk örül, hogy kezdeményezése sikeres lett, az olvasás fontosságára és az adományozásra egymást erősítő módon irányíthattunk figyelmet.

Minden résztvevőnek a közreműködését oklevéllel és könyvvel köszöntük meg.

Képes beszámolónk

Ezt a hírlevelet az Ön által könyvtárunknak megadott e-mail címre küldtük ki. Amennyiben nem kívánja a jövőben levelünket kapni, kérjük, a "Válaszol" gombbal küldjön nekünk egy levelet "Leiratkozás" tárggyal! Ha véletlenül duplán, vagy téves megszólítással kapná levelünket, kérjük, írja meg nekünk a hirlevel##kukac##nagykar.hu címre!

Ha a levél rosszul jelenne meg, kattintson ide!

 

Az összes eddigi hírlevél